1

Onderwerp: tylose

Ik heb gelezen dat je tylose door de fond of marsepein kan kneden om bettere letter te kunnen maken met de tappits. Weet iemand de verhoudingen?

2

Re: tylose

Hoi Lisette
Voor normaal gebruik is het 2 theelepels voor 500 gram marsepein. Dit staat tenminste op het doosje. Maar dat wist je misschien al :o  Ik weet niet of het dan precies goed is voor de letters... sorry

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

3

Re: tylose

Nee, ik heb ooit tylose gekocht en ben de rest vergeten. Hoe wat en waarom. Dus dank je wel. Zou het zowie zo wel zolang houdbaar zijn?

Re: tylose

hallo lisette
ik heb gehoord als je een balletje marsepein hebt om de letters van te maken je dat even in tylose dopen en dan er door kneden dat moet voeldoende zijn.
anders zit je met zulke grote stuken marsepein met tylose er in.

Groetjes Katinka & Manuela
Bekijk ons album http://detaartenmamas.mijnalbums.nl/

5

Re: tylose

Ik doe ook altijd wat ik nodig heb even in de tylose dopen, puur op de gok dus

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!