Onderwerp: chocola op marsepein
kan dit , bv schrijven met gesmolten chocola op marsepein
of hard geworden chocoladeletters (zelf gemaakt) en dan later erop plakken op marsepein?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » chocola op marsepein
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
kan dit , bv schrijven met gesmolten chocola op marsepein
of hard geworden chocoladeletters (zelf gemaakt) en dan later erop plakken op marsepein?
volgens mij moet dat geen probleem zijn
zeker weten??
ja...de verjaardagstaart van mijn zoon had zijn naam in chocolade en dat gaf toen geen prblemen
Ja hoor geen enkel probleem. Ik ben toevallig bezig met bonbons van marsepijn en chocolade dus!
ja maar kan ik het erop spuiten of eerst apart laten drogen en dan later erop plakken??
Je kunt het er gelijk opspuiten. Je moet er wel voor zorgen dat de chocolade redelijk afgekoeld is.
Ja hoor, mijn vader ( vroeger banketbakker) schreef ook gewoon direct met chocolade op marsepein, wel iets laten afkoelen!
Ik schrijf regelmatig met chocolade uit een tube op fondant of marsepein. Gaat prima.
Groetjes, Carin
dank je dames
chocolade uit een tube waar kan ik die halen???
Ik weet niet waar je chocolade in een tube kunt krijgen maar er zijn bij de wat beter gesorteerde suupers wel fondant te krijgen in een tube....
Maar een beetje chocolade smelten en in een zelfgemaakte cone is toch heel wat makkelijker en goedkoper
Met zo'n cornetje kan ik werkelijk niet uit de voeten, met de tube wel. Makklijker vind ik dat dus zeker niet. Het is een wereld van verschil. Het enige nadeel is dat ik ze tot nu toe bij slechts 1 webshop heb gevonden. Helaas heeft "onze" webshop ze niet. Het is eigenlijk het enige artikel wat ik echt mis hier...
De schrijftubes van Baukje, dat vind ik niks. Dat spul droogt niet op, blijft even nat, als tpen je het schreef. De chocolade droogt mooi stevig op en geeft dan niet meer af.
Ik hoop ze bij de "grote Sligro" te kunnen kopen als ik daar binnenkort ben. De kleine Sligro bij ons vlakbij heeft ze in ieder geval niet.
Groetjes, Carin
Het werken met een cone is vrij simpel mits je de cone goed maakt, je zou ook kunnen opteren voor squeeze bottles, die werken ook fijn, ook geschikt voor royal icing etc, heb je spuitmondjes, de meest doorgankelijke passen er ook op
Helaas niet in Nederland te verkrijgen maar misschien ooit in de gerelateerde webshop van deze site
dank je dames voor jullie tips ik denk dat ikg ewoon een hennaspuit ga gebruiken en daarmee ga decoreren!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » chocola op marsepein
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.