1

Onderwerp: verdorie..

.. hoe kan dat nu? Ik had deze morgen een biscuit gebakken, 35 min, prikker erin en gaar. Nu wil ik gaan vullen, ik snij hem door en blijkt dat de onderkant (de oorspronkelijke bovenkant) net onder de korst, 2 mm dik, NIET gaar is!! De bovenkant (oorspr onderkant, volgen jullie nog? :) ) is wel ok dus die ga ik houden - ben nu een nieuwe aan het bakken, het wordt er dus eentje met 3 lagen als alles nu wel lukt.
Dit heb ik nog nooit gehad..  't is dus echt maar een heel dun laagje dat niet gaar is maar zo kan je het niet serveren..
Ipv vanavond zal hij dus morgen pas klaar zijn :( Niet uitslapen morgen..

Kristien

2

Re: verdorie..

Je kan zo'n heel dun laagje er toch gewoon afsnijden, je hebt dan wel een iets ruwe bovenkant, maar dat pleister je met botercreme wel weer glad toch?

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: verdorie..

Zo, dat is balen zeg...daar ben ik nu ook altijd bang voor.
Ik vries mijn kapsels altijd in en elke keer denk ik dan...wat als straks blijkt dat ie niet gaar is :S :S :S

4

Re: verdorie..

slapeloze nachten horen bij deze hobby hoor
ik wil je niet ontmoedigen , maar ....
Dit soort toestanden kom j4e zo nu en dan eens tegen

cateren is ook gebakjes maken :)

5

Re: verdorie..

Hmm, inderdaad een beetje vreemd... :/
Ik zou er ook gewoon een laagje afsnijden joh! ;)