Onderwerp: Keuken/atelier
Hoe doen jullie dat? Bakken jullie je taarten in je eigen keuken of laat je ze bakken of heb je een prof. keuken cq. atelierruimte (aan huis) Deze vraag is met name voor diegene die op bestelling bakken..
Wij zijn namelijk op zoek naar een ander huis en hebben er nu een op het oog met een deels inpandige garage. Helemaal te gek, dacht ik, daar zet ik een prof. oven en koelkast neer en dat wordt mijn atelier. Maar mijn man heeft andere plannen met die ruimte... Het zal eens niet.
Hij wil de keuken verplaatsen daar naar toe en van de huidige keuken een eetkamer maken. Maar dan heb ik weer geen plek waar ik mijn troep kan laten liggen...
En ik zou in de toekomst ook graag workshops willen geven, dat zou dan moeten in de riante keuken i.p.v. in mijn atelier.
Dus vandaar mijn nieuwsgierigheid hoe jullie dat oplossen. En als jullie vanuit je eigen keuken bakken, ben je dan niet bang voor een inspectie?