Onderwerp: Keuken/atelier

Hoe doen jullie dat? Bakken jullie je taarten in je eigen keuken of laat je ze bakken of heb je een prof. keuken cq. atelierruimte (aan huis) Deze vraag is met name voor diegene die op bestelling bakken..

Wij zijn namelijk op zoek naar een ander huis en hebben er nu een op het oog met een deels inpandige garage. Helemaal te gek, dacht ik, daar zet ik een prof. oven en koelkast neer en dat wordt mijn atelier. Maar mijn man heeft andere plannen met die ruimte... Het zal eens niet.

Hij wil de keuken verplaatsen daar naar toe en van de huidige keuken een eetkamer maken. Maar dan heb ik weer geen plek waar ik mijn troep kan laten liggen...

En ik zou in de toekomst ook graag workshops willen geven, dat zou dan moeten in de riante keuken i.p.v. in mijn atelier.

Dus vandaar mijn nieuwsgierigheid hoe jullie dat oplossen. En als jullie vanuit je eigen keuken bakken, ben je dan niet bang voor een inspectie?

Mijn taartjes zijn ook te zien op: http://mamasas.mijnalbums.nl/

2

Re: Keuken/atelier

Ik bak ze altijd in de keuken !!!!!!! Je moet proberen je zin te krijgen, lijkt me wel vet een eigen kook atelierruimte :D Beetje meer ruimte is altijd handig !!!!!!

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

3

Re: Keuken/atelier

Die man van jou, die heeft maar pech hoor! Inpikken die garage! Zeg maar dat het een goede investering is. En het is anders het hele taartforum tegen 1..........

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: Keuken/atelier

ik bak gewoon in de keuken, maar hebben plannen om (ooit) in het huis van ijn schoonouders te gaan wonen en dan hebben we daar een aparte ruimte die nu als soort slagerij gebruikt wordt die ik dan zou kunnen gebruiken, met een oven e.d. aanvullen. Lijkt me ook echt handig!

Maar goed, wie weet komt het daar nooit van, schoonouders hebben wijziging bestemmingsplan ingediend om er een huis bij te bouwen, maar de eerste ronde was "nee"

groetjes CIska