1

Onderwerp: 2 vraagjes

Hoe maak je marsepein iets soepeler. Ondanks dat je de marsepein goed inpakt wordt hij toch wel eens wat harder.

Ik gebruik meestal voor de buitenkant mmf kant en klaar. Dit ging altijd prima maar de laatste tijd krijg ik het als ik het heb uitgerold niet meer op de taart, het blijft dan vastplakken aan het tafelzeil waar ik het op heb uitgerold. Ik gebruik altijd tafelzeil met crisco erop.

2

Re: 2 vraagjes

Marsepein heb ik geen verstand van.
Bij MMF heb ik het idee dat temperatuur een grote rol speelt, kan dat?? Ik rol het dan vaak toch weer op peodersuiker uit. Alleen aan de onderkant en dan elke keer optillen en nieuwe poedersuiker eronder. Niet omdraaien dus. Succes ermee!!
Waar koop jij trouwens je kant en klare MMF??
Groetjes Vivian

3

Re: 2 vraagjes

Ik doe wel eens een heeeeel klein beetje glycerine door mijn fondant; misschien dat dat ook lukt met marsepein?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: 2 vraagjes

Viv, Ik wil je wel doorgeven waar ik de mmf koop maar dit vindt ik niet zo leuk om dit op dit forum te doen ivm reclame enzo. Kan het wel een keer mailen.

5

Re: 2 vraagjes

Graag :D