Onderwerp: slagroom kloppen?!? iemand tips?
Hallo,
Ik heb gisteren een mokkataart gemaakt. Hiervoor wilde ik slagroommokka maken. Had vloeibare slagroom gekocht die je zelf nog moet kloppen en daardoor heen een klein beetje oploskoffie mokkasmaak geroerd. Daarna heb ik nog gewone slagroom geklopt. Beide keren werd het slagroom een beetje waterig. Ik weet dat als je te lang klopt en uiteindelijk een beetje boterig en waterig wordt, dat gebeurde dus bij mij ook. Nog net lekker zeg maar. Wat doe ik nou verkeerd? heeft iemand tips hoe het wel moet? Ik klop overigens eerst met een staafmixer en daarna met de hand.
Ik zou zo graag eens slagroom willen hebben, waarmee je dus goed toefjes kan spuiten (nu liep het teveel uit de het spuitmondje). Slagroom zoals het ook uit zo'n klant en klare spuitbus komt, dat zou ik graag eens willen leren maken. Heeft iemand tips hoe dat moet?
groetjes marije