Caramel fill wordt gebruikt bij bvb chocolade bonbons maken en is een caramel room mengsel het recept is heel simpel, maar je moet wel erbij blijven
Het recept dat ik gebruik staat hier: http://www.chocolatewarehouse.nl/index. … &id=63
Dulche de leche is zelfs nog veeeel eenvoudiger, koop een blikje gecondenseerde melk en neem een diepe pan, zet blikje erin en vul de pan met water zodat de bovenkant van het blikje minstens 3 cm onder staat. Nu breng het water aan de kook, zet daarna op een klein pitje en sluit de pan met het deksel.
Controleer ieder half uur of het water bijgevuld moet worden en doe dat dan met kokend water, laat zachtjes 5 uur koken.
Daarna blikje af laten koelen, openen als je eht nodig hebt en je hebt een lekkere cremige caramelachtige substantie die je dan zo kunt gebruiken, kinderen vinden eht heerlijk op brood enzo, of als vulling voor taarten, ook kuje een beetje door je botercreme werken bvb.
I believe in Sandy Claws