Onderwerp: Enkele taartvraagjes
Hey iedereen,
eerst en vooral vind ik deze site ongelooflijk. Ik wist niet dat je zoveel dingen kon doen met een taart. Spijtig genoeg ben ik dan ook nog een leek. Ik hoop dat jullie deze vragen dan ook willen beantwoorden..
Voor de huwelijksverjaardag vna mijn ouders wil ik een soort 'bruidstaart' maken. Ik dacht dus een biscuit te maken met een laagje slagroom-ananans.
Nu wou ik dit bekleden zoals jullie hier op de site doen, met een fondant of marsepein ofzo maar ik heb schrik dat dit VEEL te zoet gaat zijn. Iemand hier ervaring mee? Zijn er verschilende smaken in of kan je smaken toevoegen?
Is het de bedoeling dat je onder die laag fondant dan ook slagroom rondom gans de taart doet? Schuift de fondant er dan niet af of smelt die niet?
En verder weet ik absoluut niet waar ik fondant moet kopen in Belgie. Ik heb al gezocht maar bij ons is dat blijkbaar niet zo bekend..
grtz