Onderwerp: chocolade fondant
hoi,
kan iemand mij de verhoudingen geven van de hoelveelheden cacaopoeder? die door de fondant moet en moet er dan iets anders voor weglaten??
http://www.mijnalbum.nl/Album=COMIEYGP
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » chocolade fondant
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi,
kan iemand mij de verhoudingen geven van de hoelveelheden cacaopoeder? die door de fondant moet en moet er dan iets anders voor weglaten??
Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee, heb hier alleen gelezen dat mensen cacaopoeder door de marsepein doen en dan een lekkere smaak/geur eraan krijgen (en natuurlijk de bruine kleur ervan ). Chocoladefondant om te rollen heb ik alleen gewoon kant en klaar gekocht en die was trouwens wel heel lekker. Misschien weet iemand anders het?! :-)
Geen idee, ik doe cacao alleen door kapsels (soms, niet altijd natuurlijk).
Groetjes, Carin
Ik doe er eigenlijk steeds wat cacao bij en blijf kneden totdat het de kleur is die ik wil gebruiken. Hier gaat dat prima op die manier.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » chocolade fondant
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.