1

Onderwerp: chocolade fondant

hoi,

kan iemand mij de verhoudingen geven van de hoelveelheden cacaopoeder? die door de fondant moet en moet er dan iets anders voor weglaten??

2

Re: chocolade fondant

Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee, heb hier alleen gelezen dat mensen cacaopoeder door de marsepein doen en dan een lekkere smaak/geur eraan krijgen (en natuurlijk de bruine kleur ervan ;) ). Chocoladefondant om te rollen heb ik alleen gewoon kant en klaar gekocht en die was trouwens wel heel lekker. Misschien weet iemand anders het?! :-)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: chocolade fondant

Geen idee, ik doe cacao alleen door kapsels (soms, niet altijd natuurlijk).

Groetjes, Carin

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: chocolade fondant

Ik doe er eigenlijk steeds wat cacao bij en blijf kneden totdat het de kleur is die ik wil gebruiken. Hier gaat dat prima op die manier.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl