Onderwerp: help, bisquit kapsel in diabolo vorm
Ik weet niet wat er aan de hand is .
Mijn kapsels zakken allemaal in de laatste tijd als ik ze uit de oven haal.
Heb deze week een kenwood patissier gekregen( JOEPIE) voor mijn verjaardag maar dat maakt dus geen verschil.
Ik voer de temp. in 3 fases op, zijn naar mijn idee goed gaar. Het is met name bij de hogere vormen dat ze dan dus in elkaar zakken en mijn kapsel dus aan de zijkant in deukt. lijkt dus op de vorm van een diabolo.
Iemand die een idee heeft om dit te voorkomen ????
) naar de zijkanten toe opwerken in de vorm. Van de bakker geleerd 
, mijn taarten doen dit de laatste tijd dus ook, ik heb het idee dat ze toch iets te lang erin staan en mijn oven te heet is (die kan ik helaas niet opvoeren heb zo´n druktoetsen-combioven). Ik weet ook niet zo goed wat ik ermee aan moet, zit er de laatste minuten nu met mijn neus bovenop 