Hoi Catherine (en anderen)
Ik kleur mijn choclade ook hoor. Een voorbeeld kun je zien bij de paashaas, de eieren boven zijn hoofd zijn van gekleurd chocolade gemaakt.
Icing gaat inderdaad op een andere manier, daar gebruik je namelijk de bovenkant en bij chocola de onderkant.
Bettie, je moet inderdaad "gewone" chocola gebruiken, dit mag niet al te heet zijn. Je plastificeerd een tekening die je wilt overtrekken zet dan eerst alle (buiten)lijntjes. Dit laat je drogen in de koelkast en dan ga je beginnen met inkleuren. Je werkt telkens met 1 kleur tegelijk en als je klaar bent met die kleur leg je het even in de koelkast te drogen. Let erop dat alles behoorlijk dik mag zijn i.v.m. breken later. Omdat je de achterkant gebruikt maakt het ook niet uit als er kleuren over elkaar heen komen. De transfer is klaar als hij uit zichzelf loslaat van het plastic!
Als er meer vragen zijn probeer ik daar een antwoord op te geven.
Groetjes,
Jos
Vanaf nu ook cakesenzo op hyves:
http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website:
www.cakesenzo.nl