hoi
ik doe dit recept
4 eieren
35 gr suiker
55 gr suiker
1 x vanille suiker
citroen
60 gr bloem
40 gr maizena
en mes puntje bak poeder
eieren scheiden
en het eiwit in een vet vrije kom doen (liefst roestvrij staal)
dit kloppen met vet vrije garder (mixer)
in de hoogste stand
langzaam suiker er bij doen
tot dat het goed stijf is
dan de dooiers met de andere suiker 55gr
en de vanille en het zout en de citroen
mixen tot een romige massa
dan doe je de eiwit er op en schep dit kort om 2x
dan zeef je de bloem er boven met de bak poeder
en dit door elkaar scheppen zo kort mogelijk
anders verlies je lucht
dit in een ingevette vorm
50 min op 165 graden
ff prikken of hij gaar is
gebruik eieren die op kamer temperatuur zijn
en goed vet vrij dan krijg je de mooiste taart
of koop een mix bij de bak winkel
werkt ook top
nou 6s
Met de kennis van nu, had ik het toen anders gedaan :)