Onderwerp: gedroogd fruit
Moet je gedroogd fruit zoals vijgen, rozijnen,.. steeds vooraf laten weken voor je ze in een cake kan meebakken,of hoeft dat niet? En zijn er verder nog tips om ze niet naar de bodem te laten zakken?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gedroogd fruit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Moet je gedroogd fruit zoals vijgen, rozijnen,.. steeds vooraf laten weken voor je ze in een cake kan meebakken,of hoeft dat niet? En zijn er verder nog tips om ze niet naar de bodem te laten zakken?
Voor rozijnen hoeft het niet, dus zou ik deze redenering doortrekken en denken dat het voor vijgen ook niet hoeft ...
tip om ze niet naar de bodem te laten zakken, even door de bloem wentelen voor je ze onder je deeg doet.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gedroogd fruit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.