1

Onderwerp: Royal icing

Ik heb de mix voor Royal Icing van de shop in huis.
Nu staat er 60ml gekookt afgekoeld water bijvoegen.
Moet dit dan helemaal koud water zijn of moet het nog warm zijn?

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

Re: Royal icing

hoi,

koud hoor als hij warm is heb je kans dat hij hard wordt

succes
monica

gr monica
En mijn website is in de lucht www.monicake.nl

3

Re: Royal icing

ok bedankt, ga ik nu water koken en vanmiddag het gebruiken

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

4

Re: Royal icing

Hoi,

Ik gebruik juist altijd lauw water. En ik weet zeker dat het goed gaat, want ik heb 11 kilo poedersuiker verwerkt in de icing die afgelopen zaterdag gebruikt is ;-)

Groetjes Peronne

Groetjes Peronne
www.tijdvoortaart.nl