Onderwerp: Royal icing
Ik heb de mix voor Royal Icing van de shop in huis.
Nu staat er 60ml gekookt afgekoeld water bijvoegen.
Moet dit dan helemaal koud water zijn of moet het nog warm zijn?
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Royal icing
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb de mix voor Royal Icing van de shop in huis.
Nu staat er 60ml gekookt afgekoeld water bijvoegen.
Moet dit dan helemaal koud water zijn of moet het nog warm zijn?
hoi,
koud hoor als hij warm is heb je kans dat hij hard wordt
succes
monica
ok bedankt, ga ik nu water koken en vanmiddag het gebruiken
Hoi,
Ik gebruik juist altijd lauw water. En ik weet zeker dat het goed gaat, want ik heb 11 kilo poedersuiker verwerkt in de icing die afgelopen zaterdag gebruikt is
Groetjes Peronne
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Royal icing
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.