Onderwerp: mijn kapsel blijft verbranden
Hoi allemaal,
Ik zit toch met een klein probleempje. Als ik mijn kapsel bak, het maakt niet uit hoe groot ofzo dan worden ze altijd pikzwart. Ik heb een electrische oven, deze heeft helaas alleen 3 gleuven. Als ik hem onderin zet dan is de onderkant pikzwart dus zet hem nu in het midden van die 3. Na 10 minuten op 140 graden is de bovenkant al aardig bruin (iets bruiner dan beukenkleur zeg maar) dan na weer 10 minuten op 160 graden is hij donkerbruin (als we toch in meubelkleuren blijven, kastanjekleur tochwel) dan zet ik hem onderin anders hebben we echt een probleem, maar toch begint het ookal aardig "vies" verbrand te ruiken, en dan de laatste 15 minuten op 175 is natuurlijk funest, de taart is aan de bovenkant (toch) pikzwart en de zijkanten en onderkant is zeker 1 cm echt krokant alsof het koek is. Hoe kan ik dit nou oplossen, de bovenkant snijd ik eraf dus het is niet het einde van de wereld maar verbrande biscuitmix ruikt niet eens lekker.