1

Onderwerp: sneeuw

Om sneeuw te strooien op een taart van fondant, lukt dat met poedersuiker? Of wordt dat te droog? Mss beter cocos?
En omheen en op een speculazen huisje? Ook maar  cocos of kan de poedersuiker daar wel?

Kristien

Re: sneeuw

op beide kan poedersuiker, niet iedereen houd van kokos.
Het is wel zo dat op wit fondant sneeuw slecht zichtbaar wordt.
wel de poedersuiker met een zeefje erover heen dan wordt het echt een vorm van sneeuw

succes

monica

gr monica
En mijn website is in de lucht www.monicake.nl

3

Re: sneeuw

ik gebruik raftisnow, zo heet dat in belgie, ik denk dat het hetzelfde is dan suikerbakkerspoeder in nederland. dat doen ze op de wafels en smoutebollen en zo en smelt niet. echt goed spul. is in sommige aveve's te krijgen en anders daar zeker te bestellen. of in bakkerswinkeltjes natuurlijk.

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

4

Re: sneeuw

Misschien kun je er een beetje glitter ofzo erdoor heen doen?

5

Re: sneeuw

Ook een mooi effect, zo doe ik het op mijn ijskristallen, op de nog natte glazuur gewone kristasuiker strooien en dan krijg  je dat glitterende kristallige effect zoals bij vers gevallen sneeuw die zo luchtig lijkt te liggen.