Onderwerp: sneeuw
Om sneeuw te strooien op een taart van fondant, lukt dat met poedersuiker? Of wordt dat te droog? Mss beter cocos?
En omheen en op een speculazen huisje? Ook maar cocos of kan de poedersuiker daar wel?
Kristien
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » sneeuw
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Om sneeuw te strooien op een taart van fondant, lukt dat met poedersuiker? Of wordt dat te droog? Mss beter cocos?
En omheen en op een speculazen huisje? Ook maar cocos of kan de poedersuiker daar wel?
Kristien
op beide kan poedersuiker, niet iedereen houd van kokos.
Het is wel zo dat op wit fondant sneeuw slecht zichtbaar wordt.
wel de poedersuiker met een zeefje erover heen dan wordt het echt een vorm van sneeuw
succes
monica
ik gebruik raftisnow, zo heet dat in belgie, ik denk dat het hetzelfde is dan suikerbakkerspoeder in nederland. dat doen ze op de wafels en smoutebollen en zo en smelt niet. echt goed spul. is in sommige aveve's te krijgen en anders daar zeker te bestellen. of in bakkerswinkeltjes natuurlijk.
Misschien kun je er een beetje glitter ofzo erdoor heen doen?
Ook een mooi effect, zo doe ik het op mijn ijskristallen, op de nog natte glazuur gewone kristasuiker strooien en dan krijg je dat glitterende kristallige effect zoals bij vers gevallen sneeuw die zo luchtig lijkt te liggen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » sneeuw
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.