Toch nog even een vraagje,
Wie maakt er wel eens banketbakkersroom van Dr. Oetker met slagroom (staat op het pakje) ik wil die vulling gebruiken maar zit een beetje met het invriezen. Zou dit dan nog kunnen?
En dan nog even een rekenvraagje,
op de Wilton site staat
1/2 cup solid vegetable shortening
1/2 cup butter or margarine*
1 teaspoon Clear Vanilla
4 cups sifted confectioners' sugar (approx. 1 lb.)
2 tablespoons milk**
volgens mij is 1 cup iets minder dan 250gram hoe kan 1lb dan 4 cups zijn?
Ik heb een speciale beker waar alle Amerikaanse maten opstaan maar boter in zo'n beker proppen is niet handig.
Ik heb nu
1 cup solid vegetable shortening
1 cup butter or margarine*
1/2 cups sifted confectioners' sugar (approx. 1 lb.)
en die vanille etc. gedaan, volgens mij is dit echt niet genoeg, hoeveel zou ik er nog bij moeten maken? Het is zo vervelend als je hert 2 kleuren mokka is anders hahahahaha.