Onderwerp: Fransje,s project S
Hoi..ik hoop dat jullie dit even na willen lezen en kijken of ik het zo allemaal goed bedacht heb..
Mijn Sinterklaastaartje wordt een biscuit kapsel met bokkepootjes vulling.Ik wil hem dan afwerken met ganache. Ik neem hiervoor een ronde (appeltaart) vorm. Heeft 1 van jullie tips over hoe ik het beste de zijkanten kan afstrijken?.
Puzzelen van een plaatje..ik neem aan dat ik het plaatje hier twee keer voor moet uitprinten. Ik stop 1 plaatje in een plastic map en het andere plaatje knip ik uit. Ik leg deze deeltjes op de marsepein en snijd dit uit. En puzzel ze dan weer op het mapje in elkaar. Maar blijft het dan wel aan elkaar zitten?
Kan ik voor het bruin kleuren van de marsepein (het moet een zwarte piet worden) gewoon een schepje cacao toe voegen tot het bruin genoeg is?. Ik heb helaas geen wit fondant (voor de ogen) heeft 1 van jullie goede tips.
Ik wil graag echt haar spuiten met bruine icing..kan ik ook daarvoor een schepje cacao toevoegen?. En ook het kraagje wil ik spuiten van witte icing. Moet alleen nog even op zoek voor het recept. Ik moet wel lachen om mijn wilde plannen..wie weet zit ik as maandag gewoon met een ontplofte taart hihi..bedankt alvast voor jullie eventuele antwoorden