Onderwerp: biscuit deeg wat niet rijst
Hellup!
Ik heb zojuist een biscuitdeeg taart gebakken (voor de S'klaas Surprise taart), nu is hij maar 1,5 cm hoog geworden, terwijl het recept zegt dat ik deze ook nog 3x moet doorsnijden. Daat gaat dus niet lukken, ja met een grote kaasschaaf misschien. Ik ga er gewoon nog een bakken en leg ze op elkaar, dat is dus niet zo'n groot probleem, maar is er iemand die dit kent en wat kan ik eraan doen dat het de volgende keer goed gaat. Ik zat nog even verder te kijken en ietsje verder staat ook iets over biscuitdeeg, het gaat mij er dus niet om dat hij is ingestort, want dat is niet het geval, hij komt gewoon niet omhoog! Misschien is langer mixen de oplossing, en moet je echt bloem gebruiken en geen zelfrijzend bakmeel? Ik heb al een stukje uit de taart geproefd en hij smaakt niet verkeerd, misschien niet zo luchtig, maar goed dat is dan zo!
groetjes,
Miriam