Onderwerp: bewaren van gedocoreerde taart
Hi,
Ik heb net het forum af gezocht om een antwoord op mijn beginnersvragen te vinden, het is me niet helemala gelukt vandaar dat ik ze hier stel.
Aankomende zaterdag viert mijn vader zijn 60ste verjaardag. Ik ben druk in de weer met voorbereidingen voor de taart. Het wordt een circustaart, aangezien hij echt helemaal weg is van het circus.
* Nu vraag ik me af hoe ik de taart het beste kan bewaren wanneer ik hem vrijdag vul en bekleedt. Ik neem aan dat de vulling en de aard van de bekleding hierin een rol speelt.
* Ik ben op zoek naar lekkere recepten voor de vulling, denk enerzijds aan botercreme (met iets lekkers erdoor), anderzijds aan bavarois (zodat de vulling wat frisser is). Bavarois moet denk ik in de koelkast bewaard worden, maar ik heb wel eens begrepen dat een beklede taart klef wordt in de koelkast. Wat kan ik het beste doen.
Groetjes Heidi