Onderwerp: zoet stof in taart
Hoi allemaal,
Mijn vraag is heeft iemand hier wel eens een taart gemaakt met zoetstof in plaats van suiker.
Hoe is dat gegaan, en zou ik de recept mogen. alvast bedankt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » zoet stof in taart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal,
Mijn vraag is heeft iemand hier wel eens een taart gemaakt met zoetstof in plaats van suiker.
Hoe is dat gegaan, en zou ik de recept mogen. alvast bedankt.
Hoi Caduchi,
Je kunt ieder recept gebruiken dat je zelf wilt (ik heb "mijn" recept van biscuit gebruikt, dit staat in het receptenforum). De hoeveelheid die voor de suiker staat voorgeschreven deel je door 4 voor de zoetstof. En even opletten: zoetstof mag niet hoger dan 160gC verwarmd worden, dus waarschijnlijk moet je de baktijd daar ook even op aanpassen.
Succes,
Groetjes Evelien
Hangt er wel vanaf welke zoetstof je hebt. Die ik heb (canderel) is 10 keer zo zoet als suiker. (Je hebt dan 10 keer zo weinig nodig in gewicht, maar als je bv de eetlepels meet, dan is het evenveel) Het beste kan je even op de verpakking kijken.
Groetjes,
Mirjam
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » zoet stof in taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.