Hoe lang heb je gemixt? Want je moet echt heeeeel lang mixen. Heb je een handmixer of eentje met kom?
Met de hand: kom in heet water, eieren + suiker + vanillesuiker er in en zeker 10 minuten mixen, totdat het een luchtige romige lichte massa is.
Met kom: eieren vooraf in heet water leggen, daarna met suiker in de kom en op hoogste snelheid mixen, korter dan 10 minuten, maar hoe lang wel gok ik zelf nog even aan. Daarna nog even op lage snelhei.
Bloem & maïzena niet er door kloppen, maar erdoor spatelen, ik schraap en schud dan weer van de lepel en roer totdat ik het idee heb dat alle bloem en maizena uitelkaar gevallen is.
De oven begin ik op 140 graden, na 10 minuten naar 160 en na nog eens 10 minuten naar 185, dat dan nog 15 minuten.
Heb je hier iets aan?
Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag