Onderwerp: caramel vraagje.
Hallo allemaal, ik hoop dat iemand dit weet.
Ik heb een verzoek gekregen om een taart voor iemand te maken die niet van gewone taart houd. Ook jam en botercreme vind ie niet lekker.
Het moest in overleg chocoladetaart worden en hij houd van bokkepootjes dus dat word de bokkepootjes vulling.
Maar nu wilde ik in de tweede laag, een laag gesmolte chocolade doen zodat dat weer knapperig gaat worden, en daarbovenop, caramel. Daar is ie wel gek op. Maar ik vind b.v. bebogeen erg kunstmatig smaken.
Zou je caramel/fudge kunnen smelten en met b.v. room kunnen mengen tot een soort pasta wat ik weer over de chocolade laag kan gieten?
Het hoeft geen dikkelaag, maar ik wil wel dat het zacht blijft dus, wil geen taaie fudge laag ertussen, dat snijd en eet zo lastig.
Ik dacht, ik kan het gewoon uit gaan proberen, maar probeer het eerst even hier of iemand er al wat mee heeft gedaan toevallig.