Onderwerp: Help! Taart lekt????
Ik heb vanmiddag een taart staan maken en die gaat morgen cadeau.... Hij staat netjes te pronken zoals iedere taart dat doet hier in huis. Zojuist kwam hubbie thuis en ik de taart laten zien. Dus ik draai de taart langzaam. Komt er aan 1 kant aan de onderkant allemaal wit zoet vocht. Net suikerwater. Neem aan dat er wat smelt? Maar waarom dat aan 1 kant en hoe komt het dat ik dit alle andere keren niet heb gehad en nu wel. Ik vind het zo gek. WAt is de oorzaak van zoiets?????
Heb net geprobeerd hem over te leggen op een ander papieren onderleggertje en toen voelde ik dat ook de hele onderkant van het biscuit nat is!????? Oh jee, ik hoop dat het dan morgen nog smaakt....
Welke vulling heb je gebruikt? Als het iets is met slagroom heb je wel kans dat het kan gaan lekken inderdaad en de taart een beetje nat wordt. Ik heb het ook met de creme au beurre gehad maar dat was aan de zijkanten door het marsepein heen en toen was het echt heel erg warm (en niet in koelkast gezet toen.... tja al doende leert men 