Onderwerp: Help, taart gaat zweten, wat te doen?
Ik zit met een dilemma. De poesjes taart ging vanmiddag heel erg "zweten", toen hij uit de koelkast kwam. (ik mis mijn oude koelkast die het zo slecht deed dat de taarten geen last hadden van het tempratuur verschil.)
De poezen taart werd wel weer wat droger toen hij een tijdje stond.
Nu heb ik de bert en ernie taart in de koelkast staan en toen ik hem er even uithaalde om aan Ruud te laten zien, gebeurde meteen hetzelfde.
Nu moet ik hem nog afmaken vanavond en hoop dat hij toch wat droogt ondertussen.
Zou ik hem nou vannacht toch weer in de koelkast zetten? Ik wil eigenlijk geen kletsnatte taart meegeven morgen.
Of zou ik hem uit de koelkast op een element zetten. Ik ben zoooo bang dat hij dan toch te warm word en mijn botercreme te zacht en dat mijn zijkanten eraf glijden. De zijkanten bestaat namenlijk uit losse stukken.
Er zit botercreme extra onder en tussen, doe ik zo vaak, nooit last mee tot nu toe.
Help, iemand advies. Hoe doen andere met opdrachten dat nu? Inge? Ria? Evelien? Wie dan ook? HELP.