Onderwerp: Glazuren van een grote taart... hoe???
Ik zit dus met die emmer vloeibare fondant van de Makro :-)
Aan cupcakes zal die niet op geraken :-) dus maar een grote taart geprobeerd.
Bij de cupcakes doop ik ze er gewoon in (zijn nog geen foto's van) maar bij die grote taart wilde ik het met een lepel proberen er warm op de gieten. Maar dat lukte dus niet - eerst de bovenkant geprobeerd: daar moest al een superdikke laag op eer dat dekte en het stolde zo rap dat je het niet meer kon uitsmeren. De zijkanten waren helemaal een ramp, daar liep het zo af, en kreeg ik dus geen laag op.
Hoe doen jullie dit? De taart was ingesmeerd met abrikozenglazuur. (daarna heb ik er maar gewoon marsepein overheen gedaan dus dit wordt een super zoete taart denk ik)
Ik wilde dus zo'n laagje krijgen als je hebt bij van die taarten van bij de bakker met een witte glazuurlaag met een chocoladespiraal erop.
Als je begrijpt wat ik bedoel :-)
Kristien