Onderwerp: Christmas Red van Wilton niet rood te krijgen!
Heeft iemand nog goede tips om met de Christmas Red van Wilton toch een echt rood te krijgen. Marsepein, fondant, icing, t maakt niet uit; het blijft bij mij echt een rozige kleur.
Ik heb ergens gelezen dat te veel rood bitter maakt, dus ik durf ook niet een half potje erdoorheen te roeren. Maar met normale hoeveelheden blijft het dus roze.
Zou het helpen om er eerst wat bruin doorheen te doen, of wordt dat niks?
Nu ik toch bezig ben. Ik heb van Wilton ook de kleur Sky Blue. Een mooie kleur, maar heel lichtblauw (logisch ....). Is er een truc om die kleur donkerder blauw te krijgen? Moet er wel bij zeggen dat ik ook nog steeds geen potje zwart heb weten te bemachtigen. Heb op dit moment geen tijd om andere kleuren bij te kopen (maar heb de volgende kleuren in huis: bruin, groen, lila, geel, oranje, roze, "rood" en lichtblauw).
Dank voor jullie hulp!