Onderwerp: 1e taart: hoe?
Na mijn cupcake-ervaringen denk ik dat ik nu klaar ben om weer eens een poging te doen een taart te maken Als het goed is komen vandaag of morgen mijn spulletjes uit de webshop binnen. Ik heb onder andere het rechthoekige bakblik en behoorlijk wat regalice fondant besteld. Voordat ik aan de slag ga, wil ik jullie nog even om wat raad vragen...
1. Ik heb geen smoother, kan je dan het fondant ook wel strak krijgen?
2. Ik heb ook de icing mix besteld, kan ik daar ook DE vlinders goed mee doen, en hoe lang moet ik dan ongeveer mixen voor de juiste consistentie?
3. Wat zijn jullie ervaringen met de regalice fondant?
4. Wat zijn jullie favoriete combinaties qua vulling en tremperen?
5. Ik snap nog steeds niet helemaal hoe jullie dat nou doen met die plaatjes van fondant/marsepein op de taart maken...Je zoekt een goed plaatje op internet, legt die in een showtas en dan puzzel je em bij elkaar? Snij je de verschillende onderdelen dan gewoon uit met een mesje? Maar hoe moet ik me dat voorstellen?
Nou, ik hoop dat iemand zin en tijd heeft zich even te buigen over deze vragen...Bedankt!