Hallo Pascale,
Welkom hier op dit verslavende forum voor taartverslaafden
In de zijkant van deze site staat een knop met recepten. Daar staat ook het recept voor icing bij (ik ga ervan uit dat je royal icing bedoelt, poedersuiker (beter is suikerbakkerspoeder) met eiwit. Als eerste het eiwit zeer stijfkloppen in een vetvrije kom, daar kun je alvast een paar drupjes citroensap aan toe voegen tegen het hele zoete (citroenzuur kan ook, daar heb je maar een paar korreltjes (halve theelepel op 500 gram suiker) van nodig. Als het eiwit goed stijf is dan ga je in gedeeltes het gezeefde poedersuiker erbij doen, net zolang tot het mengsel mooi stevig en wit is en je er pieken van kunt trekken (met je garde) die alleen aan het einde nog omkrullen. Dan heb je een goede dikte om bloemetjes mee te spuiten. Indicitie voor hoeveelheid is 2 eiwitten op 500 gram suiker. maak je het met eiwit poeder neem je 10 gram eiwitpoeder, 60 ml. water en 500 gram suiker.
Succes ermee! Groetjes, Inge
Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat