Onderwerp: Ganache maken
Hoeveel heb ik nodig om een taart van 26 of 28 cm te bedekken?
Iemand een recept?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Ganache maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoeveel heb ik nodig om een taart van 26 of 28 cm te bedekken?
Iemand een recept?
Hoi Seer,
Wij Annet en ik hebben op onze website een heel schema voor bekleding en vulling e.d.
Kijk even op www.felicitaartjes.nl
Sorry ik dacht dat het om de hoeveelheid marsepein ging, maar nu zie ik dat je ganache bedoelt.
Groetjes,
Wietske
Volgens mij heb je genoeg aan 250ml slagroom en 250g pure/melk chocolade, als je witte gebruikt heb je meer chocolade nodig, ik denk het dubbele! Chocolade in stukken breken (hoe kleiner hoe beter het smelt). Slagroom koken en chocolade er door roeren. Iets af laten koelen.... KLAAR! Gieten maar. Begin in het midden en "help" de chocolade bij de rand als je de zijkanten helemaal wilt bedekken.
Groetjes Evelien
Nou het is voor elkaar, maar vond het wel wat lastig. De zwaartekracht werkt dan behoorlijk tegen....Maar het zit er op!!
Heb een taart (biscuitdeeg) met een vulling van bbroom en ganache eromheen. Klonk lekker. Straks uitproberen. Heb het verder niet versierd hoor.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Ganache maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.