Hoi Kris,
De marsepein moet je dun uitrollen, dan de steker (die moet wel schoon zijn) erop drukken en ik klop het er dan altijd uit. Als je marspein of fondant te dik is blijft het teveel plakken aan de rand. Met folie kan het ook, zoals peronne beschreef, maar ik doe het dus altijd met eruit kloppen. Wat je ook kunt doen is iig bij de letters die open zijn (daar bedoel ik mee de I, de N, de H etc.) aan de onderkant drukken met een achterkant van een penseel (zo gelijkmatig mogelijk op alle pleken drukken) en dan via de bovenkant eruit halen. Dan heb je geen deuken en putten in de bovenzijde. Het werkt ook met een penseelachterkant bij bijv. de O, als je maar heel voorzichtig drukt en dan er aan de andere kant uit"pelt". Echter, dun uitrollen blijft de oplossing!
PS: afwassen vergemakkelijk je door na het wassen en afspoelen met water de cijfers en letters in de oven te drogen. Even op 75 graden of de laagste stand, en je letters zijn droog (scheelt afdroog gefrobel)
Succes!
Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat