Onderwerp: rolfondant (alternatief)
Goedemiddag!
Het is al weer even geleden dat ik hier een berichtje geplaatst heb maar ik kijk bijna elke dag wel even (i.i.g. bij de show off) of er 'nieuws' is. :-D
Ook al heb ik zelf niet zoveel tijd om te bakken, alleen al het kijken naar jullie creatie's vind ik erg leuk.
Zelf heb ik pas 3 taartjes gemaakt, die erg lekker waren en ik was ook wel tevreden over hoe ze er uit zagen (voor een beginner).
Misschien dat ik mijn man nog kan aansporen om mij te helpen ze hier te laten zien.
Nu wilde ik voor het eerst rolfondant gaan uitproberen, kom ik hier net tot de ontdekking dat ik geen vloeibare maar 'vaste' frituurvet had moeten kopen. :-/
Maar goed, ik heb ook crisco in huis. Is er iemand die mij kan vertellen hoeveel ik hier dan van moet gebruiken (als ik verder de hoeveelheden aanhoud van het alternatieve recept op deze site)?
Heb ik verder nog 1 vraagje; er staat in het recept dat je 1/3 kop glucose moet gebruiken. Aangezien er kopjes in allerlei verschillende maten bestaan, vraag ik me af: om hoeveel ml. gaat dit?
Groetjes Bertje