Onderwerp: Hellup!! Mijn taart stort in !!
Ik moet voor volgende week een vierkante taart voor iemand maken, dus ik dacht laat ik de taart alvast gaan bakken dan kan ik altijd nog een nieuwe maken als ie mislukt..... nou maar goed ook want hij is aardig mislukt
Ik heb een vorm van 28x28 cm dus ik moest overal de dubbele hoeveelheid voor gebruiken (14 eieren!! - 520 gram) en ik heb net als bij de ronde taart een kuil in het midden van het beslag gemaakt zodat ik niet zo'n bult in het midden zou krijgen.
Maar nu de taart op z'n kop staat uit te dampen komt er een hele kuil in het midden... en de punten staan omhoog Net of er een voetbal bovenop geland is!
Dus wat doe ik verkeerd?
Moet ik geen kuil in het beslag maken bij een vierkante, of moet ik misschien dubbel zo lang mixen ???? omdat ik 2x zoveel beslag heb, of moet ik andere baktijden aanhouden?? Ik had nog wel met een sateprikkertje geprikt, volgens mij is hij wel gewoon goed gaar.
Nou ik hoop maar dat iemand het weet, dan kan ik morgen een nieuwe poging doen
Groetjes Annette
Al mijn foto's zijn te zien op http://www.felicitaartjes-annette.mijnalbum.nl/