Onderwerp: vraagje aan evelien over eerdere tip over icing
Hai Evelien en andere mede bakkers.
Ik zat ,(alweer) (deze verslaving begint nu al zorgwekkend te worden vrees ik):)
rond te kijken op het forum en dit keer bij de schow of.
Allereerst voor iedereen waar ik tot nu toe de baksels van bekeken heb de grootste complimente hoor, prachtig allemaal, en ik ben nog maar op de helft.
Nu een vraagje dus aan Evelien:
Ik las je reactie en tip geschreven bij een nijntje taart (16 januarie) en las dat je dus ook voor het maken van een plaat op de taart je de lijnen kunt spuiten met stevige icing en dit in kan vullen met dunne icing.
Nou is mijn vraag o.a.
doe je dit met poedersuiker met eiwit?
loopt het opgevulde vlak dan glad uit?
Droogt dit dunnere icing(gewoon minder suiker?) dan wel goed op?
Ik dacht namenlijk dat het dan plakkerig blijft.
En als laatste doe je de stevige tussen lijntjes met een andere kleur? en vul je dit dan weer op met andere kleuren?
Ik ben erg benieuwd naar je reactie of die van andere die me wat wijzer kunnen maken.
Alvast bedankt dan maar weer en groetjes van Wendy