Onderwerp: Botercreme luchtig en wit
Hallo,
Ik ben ernstig nieuw in taartenbakland. Kort geleden een workshop bij Inge gedaan. Dit is echt geweldig leuk en zeker een aanrader. Afgelopen week mijn eerste taart gemaakt met marsepein.
Op zich smaakte hij prima en hij zag er echt super uit. Echter toch een vraagje. De botercreme die ik gemaakt had (met de botercrememix uit de webshop) was geel in plaats van wit en smaakte ook niet zo luchtig als die van de cursus. Wat heb ik nu anders gedaan dan op de cursus. (op het zakje staat de gebruiksaanwijzing en deze heb ik exact gevolgd. De goedkoopste roomboter gebruikt)
Een ander ding is dat de taart vochtig leek te worden van de marsepein. Hoe kan dit? Met het vastplakken van het plaatje heb ik een beetje water gebruikt. Zal dit dan teveel geweest zijn??
Ik hoor het graag, want ik heb nog een aantal taarten in de planning staan op de korte termijn.