Onderwerp: Biscuittaart na bakken erg laag
Nadat mijn eerste poging met CC's niet het gewenste resultaat had heb ik me niet uit het veld laten slaan en besloten om biscuittaart te maken, zodat ik toch met de botercreme en MMF aan de slag kan.
Ik heb het recept "Biscuit 2" gebruikt van deze site. Het beslag was mooi luchtig, netjes de bloem gespateld zoals gezegd. Ik heb een springvorm gebruikt van 24cm (en dus het recept voor 5 eieren).
Maar nu de taart uit de vorm is, haalt ie met een beetje mazzel een hoogte van 3,5 cm Ik heb een hete luchtoven, op 180 graden gezet, vorm in het midden van de oven. Taart is wel gaar, veert ook als ik erop duw, gelijkmatig bruin en vrijwel overal even hoog (zijkanten heel iets lager). Ik had het idee dat ie in de oven tijdens het bakken hoger leek.
Wat kan er mis zijn gegaan? Wat moet ik anders doen?
Oh ja de botercreme vind ik een beetje poedersuikerig, maar misschien dat dat zo hoort?
Ik weet dat het niet allemaal de 1e keer kan lukken maar ik voel me nu toch wel een beetje onhandig worden.