1

Onderwerp: Wat doet dat eitje extra?

Ik maak vaak kleine kapseltjes. Hiervoor heb ik maar 140 gram mix (Soezie) nodig en twee eieren. Wat gebeurt er als ik er een eitje extra in gooi? Wordt' ie dan lekkerder? M.a.w. wat is de functie van het ei :) in beslag?

Jacqueline

2

Re: Wat doet dat eitje extra?

Ik lees even mee... ben ook benieuwd...

ik neem aan dat hij dan nog luchtiger zal worden?

3

Re: Wat doet dat eitje extra?

Volgens mij wordt het dan wel luchtiger ik gebruik altijd de mix van de webshop en daar staat bij eieren maat M maar ik gebruik eieren maat XL dus eigenlijk ook een eitje extra daardoorcheb ik het idee dat het wat minder compact wat luchtiger wordt zou het gewoon uitproberen als ik jou was.

4

Re: Wat doet dat eitje extra?

Ik gebruik altijd een eitje extra wordt tie lekker hoog van. :Y

groetjes van Ann