Onderwerp: paar vraagjes over biscuitmix
Ik heb nog een paar vraagjes over het gebruik van biscuitmix.
Ik hou de tabellen hier op het forum ervoor aan, maar dan staat er bv bij 20 cm doorsnede...200 biscuitmix en 155 eieren.... houden jullie dit ook echt aan qua eieren? Of gaan jullie ervan uit dat een M ei 50 gram weegt en doen jullie van bij een vorm van 20 cm dus 3 eieren???
En de volgende vraag is waarom je eerst 10 minuten op de snelste stand moet mixen en vervolgens 2 minuten op de laagste stand?
Waarom dus 2 minuten op de laagste stand???
Ik heb dan juist het idee dat het allemaal net mooi luchtig is geworden, lekker omhoog is gekomen door de snelle 10 minuten mixen en dat het dan juist allemaal weer wat inzakt.
Zou graag willen weten dat het nut is van die 2 minuten op een lage stand?
Voorheen bakte in mijn biscuit volgens recept hier op het forum, dus bloem, eieren enz enz, maar ben nu toch overgestapt naar de biscuitmix wat oooh zoveel lekkerder is.
Maar heb hier toch ineens wat vraagje over, haha.
Vast bedankt voor de antwoorden.