Onderwerp: Ouwel op taart? Advies gevraagd.
Ik ga een taart maken voor het 40 jarig huwelijk van mijn schoonouders. Ik heb daarvoor een trouwfoto van ze op ouwel laten printen bij Cakeprint.(heel leuk geworden trouwens)
Ik wil vanavond de taart afmaken en daarna het liefst invriezen. Kan dat al met de ouwel foto erop? Of moet ik gewoon de taart helemaal afmaken en invriezen en pas volgende week na het ontdooien de ouwel erop doen?
Ik heb begrepen dat je een ouwel met piping gel op de taart geplakt moet worden.
Hoe doe je dat? Piping gel op de taart en dan de ouwel erop? Of piping gel op de ouwel smeren? En hoe dik moet de laag zijn?
Maakt het nog uit of je taart bekleed is met marsepein of fondant? Het liefst bekleed ik het met witte fondant.
Wat een vragen allemaal he? Ik wil gewoon dat ie er perfect uitziet!
Dus binnenkort in de Show off!