Bommeltje schreef:uhh een cake die maar 1 cm hoog is.. dat lijkt me al niet eens mogelijk als je hem op de normale hoeveelheid vult..
Wat voor cakemix heb je gebruikt, (merk) en op wat voor temp. heb je gebakken en hoe lang?
Ik zal je tevens even laten verplaatsen.. naar de rubriek bakken en vullen 
Hij is aan de zijkant lager dan in het midden, hij is dus ongelijk gerezen. Ik denk idd. dat de hoeveelheid cakemix niet voldoende was. Ik heb complete mix voor roombotercake van home made gebruikt (400 gr netto en 1,5 dl water)
Ik heb hem gebakken op 160 gr, 55 min. Zoals op de verpakking stond.
Hoe weet je dat je springvorm niet goed meer is dan? Hij is nl. niet zichtbaar beschadigd of vervormd.
Uiteindelijk is het me gelukt om de taart te vullen en bekleden. Samen met dochterlief heb ik hem versierd.
Ik heb er foto's van genomen...ben een klein beetje teleurgesteld in het resultaat...ik vind het net een grote eierkoek of krentebol om te zien.
Het ging in totaal ook niet vlekkeloos...er ging van alles verkeerd...
Maar goed...ik wil niet opgeven...daarvoor vind ik het veel te leuk.
Oefening baart kunst denk ik 
Groetjes Natasja,