Onderwerp: help, de kersenbavarois wordt niet stijf
ik heb zojuist de kersenbavarois gemaakt, precies volgens het recept op deze site maar na 2,5 uur opstijven in de koelkast is de bavarois nog steeds vrij vloeibaar.
En nu??
gr. Rotine
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » help, de kersenbavarois wordt niet stijf
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb zojuist de kersenbavarois gemaakt, precies volgens het recept op deze site maar na 2,5 uur opstijven in de koelkast is de bavarois nog steeds vrij vloeibaar.
En nu??
gr. Rotine
Hoi hoi.
Ik denk dat je een wat meer geduld moet hebben, hoe kouder hoe beter de binding van gelatine.
Zoniet dan een beetje smokkelen en wat banket bakkersroom toevoegen om te binden.
Succes.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » help, de kersenbavarois wordt niet stijf
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.