Hoi Saskia,
Ik weet niet of je een spuitzak of een garneerspuit hebt? Daarmee doe ik het altijd.
Vanmorgen heb ik nog even wat cupcakejes gevuld met merengue-botercreme, maar chocolade kan je ook gebruiken.
Ik heb bij de hema een klein garneerspuitje gekocht, die vul je met botercreme of iets anders (het moet wel redelijk zacht zijn en zonder klontjes) dan maak ik met een appelboor een gat in mijn cupcake tot net voor de bodem. Dan spuit ik het gat vol en vervolgens, afhankelijk van hoe groot je de toef wilt hebben, op de bovenkant van je cupcake, van buiten naar binnen spuiten in een circelende beweging. hoe groter de (gekartelde) spuitmond je gebruikt, hoe grover en hoe groter je toef.
Ik hoop dat je het kan volgen, anders moet je het nog maar even laten weten.
printje nodig? Mail me! Ik print op ouwel, frosting en icingsheetsmijn taartjes:
http://s1019.photobucket.com/home/wendieverhaar/index