hoi mita
je vraag is hoe je het beste kunt aanpakken.
ik heb gisteren voor het eerst petit fours gemaakt envondt het zelf wel meevallen.
ik heb een cake gebakken in de formaat 25x25 vierkant.
hieruit haalde ik 36 petit fours.
eenmaal gebakken ging ik hem vullen met de smaak wat je lekker vindt.
in ieder gaval een vulling dat er niet uitdruipt.
eenmaal op elkaar gelegd.
heb ik er stroken van gesneden en de zijkanten ook in gemeerd met wat je lekker vindt. deze stroken naast elkaar met ruimte ertussen op tafel gezet.
en dan de fondant uitgerold en erover heen gelegd zodat je de bovenkant en zijkanten in een keer bekleed.
deze in stukjes snijden en voila je hebt petit fours.
ik ga vanavond nog meer maken en zal er dan een howto van maken.
help ik een hoop mensen mee.
en is geen moeite.
hopelijk kan je hier al wat mee en anders tot vanavond wachten.
gr van marijke
10 augustus 2007 zijn wij getrouwd en ik heb mijn eigen bruidstaart gemaakt.
mijn taartcreaties kan je hier vinden.
www.marijkevanburgh.mijnalbums.nl