1

Onderwerp: klontjes bloem in biscuit

Hoi

Ik heb vandaag een biscuit gebakken (alles gewoon volgens voorschrift gedaan, bloem + maizena gezeeft).
Nu ben ik de biscuit aan het snijden om zo te gaan vullen en er zitten wat klontjes bloem in die nog echt poederig zijn. ik heb er wat met een tandenstoker uit gefrutseld en het ziet er nog aardig uit nu. Kan het kwaad? Ik heb geen genoeg eieren en ook geen tijd trouwens om nog een nieuwe te maken..

alvast bedankt

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

2

Re: klontjes bloem in biscuit

Kan helemaal geen kwaad, en je proeft er niets van. Ik heb het ook weleens gehad. Blijkbaar had ik de bloem nog niet goed genoeg door het beslag gespateld. Maar mijn taart was erg lekker hoor.

3

Re: klontjes bloem in biscuit

Ok, let's hope so :) Heb hem net idd gewoon gevuld. Uiteindelijk zoveel biscuit eruit gefrunnikt dat er wat gaatjes ontstonden maar die lagen gelukkig in de middelste laag, dus opgevuld met vulling..

Ben benieuwd :D
Dankje voor je reaktie

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!