Onderwerp: Ganache onder Marsepein?
Voor mijn zoon zijn verjaardag a.s. zondag wil ik een chocoladetaart maken met tobleronemouse vulling en Frambozejam met verse frambozen. (gevonden op het forum :-))
Allemaal helemaal nieuw voor mij want ik maak altijd standaard bisquit met botercrememix vulling en kersenjam.
Ik smeer dan ook af met de botercrememix en doe daarna de marsepein er over.
Maar nu vraag ik me af of ik ipv botercreme niet beter ganache kan gebruiken... Want ik kan de taart niet afsmeren met de tobleronemouse neem ik aan. Dan krijg ik bobbels in het marsepein denk ik.
Ik heb nog nooit ganache gebruikt dus weet niet zo goed hoe het werkt en wat het doet. Ik heb wel gelezen dat het onder rolfondant word gebruikt dan zou het ook onder marsepein moeten kunnen toch?
Graag jullie adviezen en tips!!!
Alvast bedankt!!!
Mvg,
Clementtiene
Our house doesn't alway look like this... Sometimes it't worse.