Onderwerp: Vinden jullie fondant/marsepein taarten echt lekker?
Hoi,
Nu ik een heel klein beetje bezig ben met het maken van taarten en ze decoreren met fondant vraag ik me iets af.
Hoe maak je een taart van dat soort echt lekker? het ziet er allemaal wel heel prachtig uit met die kleuren en decoraties maar om nou te zeggen : ik eet zo'n fondant gekleid roosje helemaal op? nee...
Ik ben best wel een bakkoningin, maar dan meer in de categorie goeie brownies, muffins, koekjes, appeltaarten, cheesecakes etc. Dus meer het type dat om de lekkere smaak gaat. Ik ben benieuwd hoe jullie een goede smaak combineren met een mooie decoratie.
Je taarten moet je lekker(der) maken door met de vullingen de juiste combinaties te zoeken en ook dat is weer een kwestie van smaak. Ik heb mijn klanten nog nooit horen klagen dat een taart niet lekker was en ik ga dan ook rustig verder met waar ik gebleven was!


